PRESENTACIÓ

PRODUCCIONS EL GRAN MOGOL és en l'actualitat una de les empreses de referència en el sector del teatre d'animació i els espectacles per als esdeveniments d'empresa, així com institucionals i socials. Amb més de 15 anys d'experiència El Gran Mogol ha sabut diversificar-se per a poder donar solució a les necessitats de les agències d'esdeveniments, comunicació i publicitat.

Produccions El Gran Mogol es crea a partir d'una família inquieta d'actors que treballen i investiguen en els diferents formats artístics per a ajudar a les agències, i com no, al client final per a comunicar, donar a conèixer i finalment ajudar a vendre el seu producte...EL PRODUCTE.

Per a desenvolupar la seva activitat El Gran Mogol conta amb un equip de col·laboradors, tots ells de primera línia, que pertanyen a diferents disciplines artístiques com el teatre, el circ, la màgia, la dansa, la música... D'aquesta manera, l'organització i producció de les diferents accions artístiques es transforma en un acte pràctic, ràpid de muntatge i amb garanties assegurades d'èxit.

Tanmateix i gràcies a la pròpia inèrcia del treball de cada dia, el Gran Mogol disposa també d'una sèrie de serveis complementaris que ajudaran a l'organitzador a despreocupar-se d'alguns temes i centrar-se en l'organització global del seu esdeveniment. Alguns d'aquests serveis són: els efectes especials, la construcció de decorats i escenografies, construcció de ficticis i atrezzo, equips tècnics (llum, so i multimèdia), decoració, disseny i confecció de vestuari, perruqueria i maquillatge. Utilitzin els recursos que els proposem, no es penediran.... PASSIN I VEGIN..

QUI SOM?

La meva foto
Argentona
Pallasso - Actor - Director - Productor

L'ANIMACIÓ TEATRAL EN ELS ACTES D'EMPRESA

Cada cop es més present el teatre d’animació en tot tipus d’events i actes d’empresa. La seva utilització com a eina de comunicació representa un valor afegit molt valuós i pràctic. Es questió de saber transmetre als organitzadors els diferents paràmetres d’actuació i les seves multiples adaptacions

NECESSITEM PERSONAL

Actors, actrius, diferents disciplines artístiques…si us interessa el teatre d’animació , el món dels events d’empresa, vaja en definitiva, treballar amb nosaltres, us podeu posar en contacte  via mail. Està bé que ens envieu el curriculum i alguna foto, després ens posarem en contacte amb vosaltres per poder xerrar una mica!   mogol@elgranmogol.com

NOU ESPECTACLE EN PRODUCCIÓ


Nit de la Internacionalització. COPCA

Performance aèrea de gran bellesa visual. Acció combinada amb trapeci i elàstics realitzada per quatre actors acròbates